Despre

Combinăm motive tradiționale românești lucrate manual cu veșminte dichisite, bijuterii de lemn și accesorii urbane.

Produsele noastre prezintă tradiția reinterpretată într-o lume globalizată și aduc în cotidian tradiții românești care sunt pe cale de dispariție, mai ales în mediul urban, unde industrializarea a preluat cârma.

Am decis să explorăm motivele tradiționale deoarece simt că trăim într-o lume din ce în ce mai industrializată și tehnologizată și uităm să ne mai aplecăm asupra tradițiilor și implicit asupra lucrului manual. Folosim cusături tradiționale românești lucrate manual pe etamină, așa cum poate mulți din generația mea au făcut în scoală la lucru manual, apoi aplicate pe veșminte urbane.

Una dintre valorile cheie ale brandului nostru este respectul fată de tehnica punctelor folosită în broderiile tradiționale, o tehnică de lucru manual popular specifică în România. Frumusețea din spatele produselor noastre este reprezentată de amestecul de materiale moderne, textile tradiționale și povestea pe care fiecare produs o poartă.

Personalizează-ți veșmintele! 

În cazul în care îți dorești un anumit motiv tradițional cusut manual care se găseste pe site, insă în alte culori sau dispus altfel decât în modul gândit de noi, te rugăm să ne spui.

De asemenea, putem realiza la comandă și doar motivul tradițional. Fie îl poți aplica tu direct pe ce anume dorești, fie îl putem aplica chiar noi pe o haină pe care o ai deja.

Totul este posibil. 

Trebuie doar sa ne scrii!